Frakt från 35kr, Fri frakt med varubrev över 350kr

Kristallkit Fiskarna

329kr

En kristallkit för dig som är Fisk. Innehåller 5 st trumlade stenar som arbetar med dina styrkor och svagheter. Levereras i snygg påse med en selenitstav, en bit palo santo rökelse samt en stjärnteckenhalsband.

I lager

Artikelnr: 1360 Kategori:

Beskrivning

Denna kit för Fisken innehåller följande stenar*:

  • Fluorit (stjärnteckensten) – Fisken är en drömmare, starkt intuitiv och ett stort behov av att ta hand om andra. Fluorit ger Fisken styrka och förstärker sin intuitiv natur.
  • Angelit (planetsten) – Fiskens styrande planet är blåa Neptunus, havens planet. Angelit förstärker Neptunus mystik och magi och stimulerar Fiskens livlig fantasi.
  • Kambaba jaspis (beskyddande sten) – Att vara intuitiv kan göra att Fisken målar upp världen till något som inte stämmer med verkligheten. Kambaba jaspis hjälper Fisken att jorda sig och beskydder mot mardrömmar, både fantiserade och verkliga.
  • Mookait (relationssten) – Det kan ofta vara svårt för Fisken att bestämma sig, något som kan upplevas som likgiltighet. Mookait hjälper Fisken att identifiera vad de vill i en relation, och uppskatta andra för vad de bidrar med.
  • Sodalit (utmaningssten) – Fiskens utmaning är fokus. Som en fiskstim går tankarna hit, sen dit. Sodalit utmanar Fisken att hålla mental fokus, kliva ur dagdrömmen och ta tag i det praktiska.

En stav selenit medföljer – lägg dina stjärnteckenstenar på eller bredvid denna för att rena/ladda dem, exempelvis över natten.

Ett stycke palo santo (heligt trä) från Peru medföljer. Denna används som rökelse för att sprida positiva energier. Tänd pinnen på ena ändan, låt en stadig flamma utvecklas för att sedan blåsa ut flamman. Använd röken som rökelse för att rena dig själv och kristallerna vid behov. Släck genom att pressa ner i salt, sand eller jord.

Hälsbandet med stjärnteckensymbol är i nickelfri i rostfritt stål, kedja längd 40-46 cm.

*Kitets innehåll kan variera beroende på tillgången på de enskilda stenarna. Om en viss typ av sten är slut i lagret medföljer en likvärdig.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Kristallkit Fiskarna”

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.