Vilken sten dras du till just nu?

Stenens budskap till dig är:

1. LAPIS LAZULI

Ta kloka beslut och väg upp alternativ! 

Lapis är en visdomens sten. Ibland behöver du ta beslut och agera efter både hjärtat och intellektet. Lapis budskap till dig idag är att lyssna på intuitionen men samtidigt väga upp de olika alternativ innan du agerar. Dagen är full med olika valmöjligheter - vad du ska säga, vad du ska ta itu med och vad du kan skjuta upp, hur du bemöter familj, vänner och kollegor. Varje litet steg innebär ett val.

Låt hjärnan vara med idag, ta kloka beslut och välj rätt!


2. ROSENKVARTS

Glöm inte att älska dig själv!

Rosenkvarts är en sten av kärlek, att älska andra och oss själva. Rosenkvartsens budskap till dig idag är att inte glömma dig själv. Vår tillvaro är fylld av måsten. Men måste du egentligen? I vår strävan att måna om andra är det lätt att vi glömmer bort vad vi själva behöver. Att ösa kärlek över andra, eller över arbetet får inte vara enkelriktad. Vad behöver du för att känna dig älskad och uppskattad?

Se till att stanna upp, lyssna inåt och unna dig själv något som du behöver!


Om CrystalHealing.se

Hos CrystalHealing.se hittar du ett stort utbud av stenar, kristaller och smycken från hela världen. Välj bland råa stenar, trumlade stenar, slipade spetsar, smycken och tillbehör av hög kvalité till bra pris. Välkommen in!