Vilken sten dras du till just nu?

Rodonit
Lepidolit

Stenens budskap till dig är:

1. RODONIT


Förlåtelse är helande!


Rodonit påminner oss att det snabbaste sättet att hela våra känsliga hjärtan är att använda förlåtelsens kraft, förlåtelse för andra eller oss själva. När vi blir ilskna eller ledsna är det lätt att stänga till hjärtat för att lindra smärtan. Rodonit uppmuntrar oss att öppna upp våra hjärtcenter och inse att både vi och andra är bara människor. Ytterst sällan vill någon någon annan illa med flit, men vi gör oss själva illa oftare än så när vi låter känslorna förminska oss. Det gör ont att ta bort stickan i fingret, men att låta den sitta kvar kan gör ännu ondare.


Glöm inte att vi är alla bara människor. Låt inte en sticka i hjärtat bli infekterad, förlåtelse kan hela snabbare än något annat!

2. LEPIDOLIT


Befri dig själv från invanda mönster!


Lepidolit hjälper oss förändra det som inte längre tjänar oss och gör oss mindre rädda för förändringar. Dess mjuk men ihärdig energi öppnar våra sinnen för de vanor och mönster som vi allt som oftast klänger oss fast vid för att de känns trygga, och låter oss inse att vi kanske inte behöver dessa längre. Var inte rädd att prova något nytt, det kan bryta negativa känslor och lyfter upp oss till nya nivåer. Lita på ditt högre jag och våga prova att bemäta världen på nya sätt.


Vilka invanda reponser har du använt dig av idag, där du kunde ha agerat annorlunda? Våga prova nya taktik!

Om CrystalHealing.se

Hos CrystalHealing.se hittar du ett stort utbud av stenar, kristaller och smycken utvalda från hela världen. Välj bland råa stenar, trumlade stenar, slipade spetsar, smycken och tillbehör av hög kvalité till bra pris. Snabba leveranser från vårt lager söder om Stockholm. Välkommen in!