Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Om webbutiken

Tom Taylor

Tom Taylor, PhD

Denna webbutik ägs och drivs av Tom Taylor. Jag beställer stenar och smycken från flera källor och kontrollerar att de håller bra kvalitet och är äkta. Jag har lång erfarenhet inom mineralogi och har mycket kunskap när det gäller stenarnas egenskaper. Jag är utbildad och erfaren healer och medium. Kristaller och stenar har varit en passion för mig sedan jag var barn och samlade alla möjliga mineraler från stränderna på Guernsey.

Lagret

Lagret finns fysiskt i Stockholm. Jag har ingen visningslokal utan säljer direkt på nätet. Det finns möjlighet att besöka mig enligt överenskommelse om du vill själv välja dina stenar eller smycken. Använd kontaktformuläret.

Jag eftersträvar att hålla lagersaldon i webbutiken uppdaterade. Ibland kan det dock hända att webbutiken visar att en vara finns men att den sista har sålts, t ex på mässa. Jag kontaktar dig i så fall i samband med beställning och ordnar så gott jag kan.

Egen tillverkning

Jag tillverkar själv en del av de smycken som finns i webbutiken. Jag arbetar med pärlor (örhängen, armband, halsband), makramé, wirewrap (hängen) och silver. Om du har önskemål för specifika stenar i dina smycken kan du specialbeställa. Jag tillverkar ditt smycke snarast möjligt och skickar till dig. Kontakta mig i så fall via kontaktformuläret.

Bildmaterial

Alla bilder på produkter är tagna av mig med stenar som har inkommit till lagret. Vissa stentyper kan vara svårfangade på bild när det gäller färg, struktur och ljuseffekter. För vissa produkter fotar jag indivuellt så att du kan välja precis vilken kristall du vill ha. I andra fall är detta bara inte möjligt, utan bilden är representativ av lagerpartiet. Kontakta mig om du vill att jag visar upp en vara i video över t ex Messenger (via CrystalHealing.se företagssida på Facebook) eller WhatsApp!

Övrigt

På vardagarna arbetar jag som teknisk skribent inom medicinsk teknik. Min doktorsexamen var inom molekylärbiologi, märkligt nog forskade jag på små kristaller av enzymer som behövs för fotosyntes. Webbutiken ägnar jag kvällar och helger åt. Jag älskar även att spela fiol och viola i symfoniorkester eller stråkkvartett, och försöker hålla igång mina pianistfingrar emellanåt.