Frakt 35kr, Fri över 300kr

Information/Kontakt

Kontakt

Via kontaktformuläret nedan eller e-post till: info@crystalhealing.se.

Telefon: 0761993181 (notera att jag inte alltid kan svara, e-post eller SMS är att föredra)

Facebook messenger: via Messenger på CrystalHealing.se företagssida.

Adress: CrystalHealing.se, Att: Thomas Taylor, Olympiavägen 8, 122 40 Enskede, Sweden.

CrystalHealing.se bedrivs av Tallkrogen Crystals, org. nr. 700415-1317 och är godkänt för F-skatt. Ansvarig ägare är Thomas (Tom) Taylor.

Priser

Alla priser i butiken visas inklusive 25% moms. Moms redovisas på beställningsbekräftelsen.

Betalning

Betalning av beställningar sker i förskott, förutom när fakturatjänst har valts (Klarna).

  • Klarna – kort, direkt banköverföring, faktura eller delbetalning
  • Swish – köpa direkt via Swish i mobilen (ej tillgänglig för tillfället)

Eventuell fakturaavgift tillkommer på fakturabetalningar samt ränta på delbetalningar om du utnyttjar Klarnas kredittjänster utöver 14 dagar.

Om en beställning har ej betalats efter en vecka (med undantag för fakturabeställningar), kommer beställningen att annulleras. En påminnelse om utebliven betalning skickas ut normalt inom 4 dagar till den E-postadress som har angivits vid beställning.

Fakturabelopp via fakturatjänster (Klarna) skall betalas direkt till dessa bolag. CrystalHealing.se äger inget ansvar för fordran som inte betalas i tid till tredje part.

Frakt

Beställningar skickas ut vanligtvis inom 24-48 timmar från mottagen beställning/betalning. Beställningar som inkommer mellan fredag kväll och måndag morgon skickas på måndagar. Ditt paket kommer oftast dagen efter den har skickats men kan i enstaka fall ta längre.

Mindre artiklar där totalvikten understiger 100g skickas i vadderad påse och inslagen i bubbelplast (även i kartong vid behov för känsligare artiklar). Större beställningar skickas i låda. Dina varor skickas med Postnord. Beställningar som överstiger 100g i totalvikt skickas med tjänsten Varubrev som är spårbar. Utskick med vanligt brev under 100g är ej spårbara.

Observera att jag försöker tillmötesgå önskemål om leverans, men jag kan inte styra t ex om varan levereras till brevlåda. Jag kan inte heller välja utlämningsställe.

Fraktkostnader inom Sverige:

  • Under 300kr : 35kr
  • 300 kr eller mer : Fri frakt

CrystalHealing.se avstår ansvar för ej uthämtade paket. Returkostnaden för ej uthämtade paket kommer faktureras kund.

CrystalHealing.se avstår ansvar för av kunden felskrivning av adressuppgifter. Om kunden har angett fel adress kommer ny fraktavgift debiteras för omsändning av varorna, oavsett om gränsen för fri frakt är uppnådd eller ej.

CrystalHealing.se avstår ansvar för Postnords borttappande av varan eller skada på varan. Om varan är skadad vid ankomst, vänligen ta kontakt med oss.

Fraktkostnaden till andra länder framgår i kassan. Observera att du som kund står för eventuell tull- och importavgifter.

Vi på CrystalHealing.se strävar efter att vara tillmötesgående vid leveransproblem. Ta kontakt med oss om du saknar din leverans, eller om något har blivit fel så försöker vi reda ut det på bästa möjliga sätt!

Stenarnas egenskaper

I enlighet med svensk lag ska beskrivningar av stenarnas egenskaper betraktas endast som underhållning. Vid sjukdom, fysiskt eller psykiskt besvär skall man alltid ta kontakt med läkare och följa sjukvårdens instruktioner.

Bilder och beskrivande text

Alla bilder och beskrivningar av produkter är skapade för att vara representativa för den varan. Stenar och kristaller är naturliga produkter och kan därför variera från den exakta färgen, formen, storleken och vikten som indikeras i text eller bild. Naturliga variationer ligger inte till grund för reklamation av varan om inte beskrivningen är uppenbart och väsentligt skild från varans beskaffenhet.

Alla bilder är tagna av CrystalHealing.se och får inte användas i eget syfte. Däremot är vi glada om ni vill dela innehåll och bilder i sociala medier, förutsatt att den delade materialet hänvisar tillbaka till CrystalHealing.se som källa.

Ångerrätt och returer

Jag tillämpar de lagar och regler som gäller vid E-handel. För mer information, se under Allmänna villkor.

Fri ångerrätt gäller i 14 dagar från leverans av varan eller väsentlig del av varan. Informera alltid om att du ångrar köpet innan du skickar tillbaka varan. Du som konsument står för returfrakt vid ånger. Varan får ej vara skadad och skall återlämnas i samma skick som när den togs emot.

Eventuella returer skickas till:

CrystalHealing.se
Att: Thomas Taylor
Olympiavägen 8
122 40 Enskede
SWEDEN