Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Leverans och returer

Fraktsätt och leveranstid

CrysalHealing.se samarbetar med PostNord. Följande tjänster erbjuds:

  • PostNord Varubrev – leverans till brevlåda eller dörr, 2 – 5 dagar
  • PostNord Rekommenderat brev – leverans till närmaste utlämningsställe, 2 – 5 dagar

För varubrevförsändelser tas en fraktavgift på 59 kr inkl moms oavsett vikt. För beställningar över 500 kr efter eventuella rabatter är det fri frakt.

Varubrev levereras normalt till postlådan eller dörren. I vissa fall kan postbudet välja att lämna in hos närmast utlämningsställe. I så fall aviseras du via SMS eller E-post.

Försändelser med rekommenderat brev kostar 99 kr inkl moms. Dessa levereras till närmaste utlämningsställe. Du behöver legitimera dig för att hämta ut rekommenderat brev.

Alla försändelser är spårbara och du får en länk per E-post när varorna skickas.

Ej uthämtade paket

Notera att om ditt paket ej hämtats ut inom en viss tid (normalt ca 1 vecka), går det automatiskt i retur till oss. Detta innebär extra kostnader för oss och du kommer debiteras en administrativ avgift på 89 kr inkl moms. Om paketet skickas om tillkommer även ny fraktavgift på 59 kr inkl moms oavsett orderns storlek. Vi informerar så snart en försändelse har returnerats till oss.

Returpolicy

Ångerrätt tillämpas på alla varor med undantag för reavaror, fyndvaror och varor som har specialbeställts som har personlig prägel (t ex specialbeställda armband o d). Din ångerrätt gäller i 14 dagar från att du tar emot varan. Du kan ångra hela eller delar av din order.

Vid utnyttjandet av öppet köp ska du meddela oss (se Information/Kontakt) inom 14 dagar. Därefter skickar du tillbaka varan/varorna till oss. Du står för returfrakten. Vill du byta en vara mot en annan likvärdig vara går detta bra, och i så fall skickas den nya varan till dig kostnadsfritt.

Varor som returneras ska vara i samma skick som när de skickades från oss. Se till att varan är tillräckligt skyddad – använd gärna samma bubbelplast coh silkespapper och låda/kuvert som varan levererades i, eller likvärdig. Skada på varan dokumenteras och kan ligga till grund för avdrag på del eller hela värdet för varan.

Returbeloppet krediteras till dig via Klarna så snart varan har kommit till oss och inspekterats.

Returadress:

CrystalHealing.se
Att: Thomas Taylor
Olympiavägen 8
122 40 Enskede
SWEDEN

Reklamationer

Varor som är uppenbart sönder kan självklart reklameras. Meddela oss om din reklamation och bifoga alltid bild som visar den trasiga produkten. Vi kan inte hantera ett reklamationsärende utan bilder. När vi har fått ditt reklamationsyrkande, kommer vi sedan bedöma om reklamationsrätten gäller och meddela om vi kan ersätta varan, eller om detta inte är möjligt kommer vi göra en återbetalning. Vid godkänd reklamation står vi för portokostnader.

Notera att naturliga variationer i stenen räknas inte som en trasig produkt. Äkta stenar har naturligen mindre sprickor, ojämnheter och inklusioner. Vi försöker alltid fotografera produkter så att bilderna är representativa.

Notera även att vissa produkter, t ex elastiska armband, halskedjor, makraméprodukter , kan nötas med bruk. Reklamationsrätten gäller endast varor som är annars i nyskick och är obrukade.