Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Septarian handsten

199kr

Handsten i septarian, en blandning av kalksten, kalcit och aragonit som är skön att hålla i handen.

I lager

*En kristall är en naturprodukt och det är normalt att kristaller kan innehålla sprickor eller inte är helt släta. Alla kristaller säljs i befintligt skick. Den kristallen du får kan variera sig i form, storlek och färgnyans från bilden.

Artikelnr: 565 Kategorier: , , ,

Beskrivning

En handsten av septarian, ca 5 x 3,5 cm oval. En handsten (eng. palmstone) är en ovalslipad sten som är ungefär i handflatans storlek och skönt att hålla i.

Septarian bildas när sprickor har uppstått i kalksten som sedan fylls med kalcit (de ljusa delar) och aragonit (de bruna delarna). Dessa har bildats efter jordens hav och sjöar för flera 10 miljoner år sedan, rester från havens tidiga livsformer.

Septarian arbetar med både rotchakrat och solar plexus för trygghet. I offentliga sammanhang hjälper septarian dig att vara anonym, då den avleder uppmärksamhet och därför ökar trygghetskänslan. Om du ska däremot hålla tal kan den även arbeta med halschakrat och hjälper de som talar framför publik att nå ut till åhörarna som om man talade direkt till varje individ.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Septarian handsten”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.