Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Rökelse Banjara Aztec Benzoin

39kr

Banjara Benzoin Rökelse, en förtrollande och aromatisk doft som skapar en atmosfär av lugn och välbefinnande. Denna handrullade rökelse innehåller äkta benzoinhartser av högsta kvalitet, vilket ger en rik och söt doft som främjar avslappning och inre ro. Tänd en sticka av Banjara Benzoin Rökelse och låt dess lockande doft fylla rummet med en fridfull atmosfär perfekt för yoga, meditation eller bara för att skapa en lugn oas hemma.

Benzoin är en naturlig balsamisk kåda som utvinns från olika trädslag, vanligtvis från arterna i Styrax- eller Dipterocarpaceae-familjerna. Det erhålls genom att göra snitt i barken på träden för att sedan låta kådan stelna och torka. Benzoin har använts i århundraden inom parfymtillverkning, medicin och andliga ceremonier på grund av sin distinkta och behagliga doft.

Benzoin har en rik och söt doft som ofta beskrivs som varm och vaniljliknande. Dess arom är lugnande och avkopplande, vilket hjälper till att skapa en atmosfär av frid och välbefinnande. Det används ofta i aromaterapi och meditation för att främja avslappning och sinnesro. Dess doft anses ha helande och skyddande egenskaper, och det används också för att rena rum under andliga ceremonier.

I lager

Artikelnr: 1956 Kategori:

Beskrivning

Banjara Aztec rökelse Benzoin, 20 handrullade stickor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rökelse Banjara Aztec Benzoin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.