Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Rökelse HEM Laxmi

29kr

Låt överflöd, rikedom och välgång flöda in i ditt liv med HEM Laxmi rökelse. Denna speciella rökelse är dedikerad till Laxmi, den älskade hinduiska gudinnan för välstånd, rikedom och lycka. Skapa en atmosfär av välgång och välsignelse i ditt hem eller rum med denna förtrollande doft.

HEM Laxmi rökelse tillverkas med omsorg om detaljer och använder en noggrant sammansatt blandning av naturliga ingredienser för att skapa en autentisk och kraftfull doftupplevelse. Varje pinne är noga handrullad för att säkerställa en perfekt brinntid och en jämn spridning av den förföriska doften.

Laxmi representerar välstånd, överflöd och lycka i hinduisk mytologi. HEM Laxmi rökelse förmedlar denna energi och ger dig möjlighet att ansluta dig till hennes positiva inflytande och välsignelser. Doften kombinerar subtila blommiga och exotiska toner med en touch av sötma för att skapa en atmosfär av välstånd och positivitet.

Denna rökelse är perfekt för att skapa en atmosfär av välgång, meditation eller när du helt enkelt vill locka fram överflöd och lycka i ditt liv. Varje förpackning innehåller 20 pinnar rökelse, och varje pinne har en brinntid på cirka 30 minuter, vilket ger dig gott om tid att njuta av dess förtrollande doft och skapa en miljö fylld av välbefinnande och rikedom.

Öppna dörren till överflöd och lycka med HEM Laxmi rökelse. Låt dess förföriska doft omsluta dig och transportera dig till en plats av inre frid och välgång. Utforska den kraftfulla energin hos Laxmi genom denna speciella rökelse och skapa en atmosfär som är fylld av positivitet, rikedom och välsignelser.

I lager

Artikelnr: 1877 Kategori:

Beskrivning

Laxmi rökelsepinnar från Hem, en arom som kallar på Laxmis kraft att ge överflöd, välstånd och lycka, ca 20 pinnar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rökelse HEM Laxmi”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.