Frakt 59kr, fraktfritt över 500kr

Rökelse Satya “Patchouli”

35kr

Utforska den mystiska och förföriska doften av Satya Patchouli rökelse och låt dig förflyttas till exotiska platser och en atmosfär av själslig utforskning och äventyr. Denna rökelse är skapad med noggrant utvalda ingredienser för att ge dig en autentisk och förtrollande doftupplevelse som lockar fram känslor av djup, passion och mystik.

Satya Patchouli-rökelsen fångar den rika och jordiga doften av patchouli i sin mest lockande form. Varje sticka är omsorgsfullt handrullad för att säkerställa en konsekvent och intensiv doft. Den djupa och sensuella doften av patchouli sprider sig i rummet och skapar en atmosfär av mystik och själslig utforskning.

Patchouli-rökelsen är perfekt för att skapa en atmosfär av förförelse och djup i ditt hem eller i meditationsutrymmet. Dess doft kan hjälpa till att skapa en känsla av jordning och inre balans samtidigt som den inspirerar till kreativitet och själslig upptäckt.

Njut av den förtrollande och mystiska doften av Satya Patchouli-rökelsen och låt den guida dig till nya dimensioner av själslig utforskning och passion. Varje sticka har en brinntid på cirka 30 minuter, vilket ger dig gott om tid att fördjupa dig i dess förföriska doft och utforska dess lockande effekter.

Ge dig själv en daglig dos av mystik och passion med Satya Patchouli rökelse. Låt dess djupa och sensuella doft transportera dig till en värld av själslig utforskning och äventyr. Det är en perfekt present till dig själv eller till någon som söker en doftupplevelse som utstrålar mystik och förförelse.

I lager

Artikelnr: 1852 Kategori:

Beskrivning

Satya rökelsepinnar med doft av patchouli, Natural-serie, 15 g eller ca 12 stickor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rökelse Satya “Patchouli””

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.